Κλείστε ραντεβού στο phone-icon 2410 257818

PLEXR.

image-152684-hrbg.png
PlexR – Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική
 
Το PlexR είναι μια επαναστατική μέθοδος που αναίμακτα και ανώδυνα αφαιρεί (εξαχνώνει) επιφανειακές στιβάδες δέρματος. Αποτελεί την πιο προηγμένη, μη επεμβατική μέθοδο βλεφαροπλαστικής και θεραπείας ατελειών του προσώπου. Είναι μια επεμβατική διαδικασία χωρίς χειρουργικές τομές / ράμματα και χρησιμοποιείται μόνο αισθητική κρέμα τοπικά. Εφαρμόζεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας. Εφαρμόζεται κυρίως σε πτυχές των βλεφάρων και στις περιοφθαλμικές ρυτίδες. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι άμεσα. 
image-288917-salgamis_ofthalmiatros_photo_site_01.jpg
Τοποθετούμε τοπική αισθητική κρέμα στις περιοχές του βλεφάρου και κατόπιν εφαρμόζουμε το PlexR. Όταν τελειώσει η θεραπεία τοποθετούμε μια ειδική κρέμα και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

Συνήθως η θεραπεία ολοκληρώνεται σε τρεις συνεδρίες των 20 λεπτών με διαφορά ενός μήνα. Αυτό κρίνεται κατά περίπτωση. Κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα διαρκούν 3 έως 5 χρόνια.
image-288923-salgamis_ofthalmiatros_banner_prin-meta.jpg
Που αλλού μπορούμε να εφαρμόσουμε το PlexR?
image-288919-salgamis_ofthalmiatros_photo_site_02.jpg
Μπορούμε να εφαρμόσουμε το PlexR στις παρακάτω περιπτώσεις:
 
-Ανύψωση βλεφάρου, μεσόφρυου
-Εξάλειψη ρυτίδων προσώπου, πόδι χήνας
-Αφαίρεση δερματικών μορφωμάτων
-Εξάλειψη ξανθελασμάτων
-Εξάλειψη ουλών και δερματικών κηλίδων
-Αφαίρεση αιμαγγειωμάτων
-Αφαίρεση ογκιδίων
-Περιστοματικές ρυτίδες καπνιστού 
Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι όλα τα παραπάνω γίνονται χωρίς χειρουργείο, χωρίς τομές, χωρίς ράμματα και μάλιστα στην άνεση του ιατρείου.
 
Στην Ελλάδα, στα πλαίσια της αναίμακτης αισθητικής χειρουργικής, είναι ότι πιο καινούργιο υπάρχει και χρησιμοποιείται μόνο από ειδικά εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους ιατρούς, όπως ο κ. Σαλγκάμης.
 
Για ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2410 257818